3D Erkek Memesi Küçültme | Güzellik Çarşısı

3D Erkek Memesi Küçültme

Erkeklerde sarkık meme nasıl giderilir?, Jinekomasti spor yaparak geçer mi?, Jinekomasti erkek nasil gecer?, Jinekomasti Atleti işe yarıyor mu? Detaylar yazımızda…

Anasayfa > Güzellik > 3D Erkek Memesi Küçültme
25 Mart 2022
340 okunma
3D Erkek Memesi Küçültme

3D Erkek Memesi Küçültme; Erkeklerde büyük ve kadınsı meme oluşumunun sebebi dış etkenlerin yanı sıra özellikle hormonal dengesizliktir. Aşırı kilo alıp vermek de meme dokusunun gevşeyip sarkmasına sebep olabilir. Erkeklerde meme büyüklüğünün zararları iki türlüdür. Birincisi sağlığa olan zararları, ikincisi de yarattığı psikolojik zarardır.

3D Erkek Memesi Küçültme

3D Erkek Memesi Küçültme; Meme Küçültme Operasyonlarının Etkileri

Sağlığa zararı; memede tümör bulunmadığı sürece bir zararı yoktur. Fakat psikolojiye verdiği zarar küçümsenmeyecek kadar önemlidir. Erkeklerde meme büyümesi, bireyin bu durumu takıntı haline getirmesine, insanların arasına çıkmaya utanmasına, olması gerektiğinden daha fazla agresifleşmesine sebep olur.

İşte bu durumlarla başa çıkmanın tek yolu tedavi olmaktır. Tedavisi de ancak ameliyatla mümkündür. Erkekler bu rahatsızlığı sporla, egzersizle veya ilaçlarla geçirmeye çalışsa da meme büyümesinden kurtulmak pek mümkün olmamaktadır. Ancak fazla kiloların sebep olduğu meme büyümesini sporla küçültebilirler. Bu da kesin çözüm değildir.

Fakat bazı durumlarda ameliyat kesin çözüm olmayabilir. Ameliyatın etkili olmamasında hastanın kullandığı ilaçlar ön plandadır. Hormon ilaçları kullanan hastalar için meme küçültme ameliyatında tam performans sağlanamaz.


Erkeklerde Meme Büyümesi Tedavisinde Ameliyat Teknikleri

Genellikle plastik cerrahların uyguladığı teknik jinekomasti operasyonudur. Bu da liposuction veya memeyi kesme işlemi ile yapılır. Meme kesme işlemi, göğüs ucuna atılan bir çizik içinden yağ dokusunu çıkarmaktır.

Teknolojinin ilerlemesi ile tedavi yöntemleri de gelişmiştir. Günümüzde uygulanan başka bir operasyon da 3D erkek memesi küçültme ameliyatıdır. 3d tekniğinde göğüs ucuna değil, göğüs ucunun 2-3 cm altına küçük bir çizik atılır. Bu çizik belirgin olmadığı için ameliyat sonrası iz kalmaz. Göğüs kafesinin tamamındaki yağ dokusu çıkarılarak meme büyümesinin tekrarlaması kesin bir şekilde önlenir. Ayrıca ameliyat gerçekleşen bölge fazla hasar almaz.

3D Erkek Memesi Küçültme

3D Erkek Memesi Küçültme Ameliyatı İle Klasik Ameliyat Arasındaki Farklar

En önemli fark; klasik erkek memesi küçültme ameliyatında ameliyat sonrasında iz kalabilir fakat 3D erkek memesi küçültme ameliyatından sonra iz kalmaz.

3D tekniğiyle uygulanan ameliyat, diğerine göre daha kısa sürede sonlanır.

3D ameliyatı sonrası iyileşme daha çabuk olur.

Klasik erkek memesi küçültme ameliyatında yalnızca meme altındaki yağ dokusu çıkarılırken 3D erkek memesi küçültme ameliyatında göğüs kafesindeki tüm yağlar çıkarılır. Bu da aşırı kilolu hastalar için önemli bir faktördür. Çünkü aşırı kilolu hastalara klasik meme küçültme ameliyatı yapıldığında göğüs bölgesindeki yağlar aşırı dikkat çekip sarkma yapabilir ve hastanın tekrar bir operasyon geçirmesine sebep olabilir. 3D tekniği ile bu sorun ortadan kalkmaktadır.

Ameliyat sonrasında da hastanın bir süre bu ameliyat için özel üretilen atletlerden kullanması gerekebilir. İyileşmenin çabuk gözlenmesi için doktorun tavsiyelerine uyulmalı ve yazılan ilaçlar düzenli kullanılmalıdır.

Ayrıca bütün plastik cerrahlar erkeklerde meme küçültme ameliyatını yapabileceğini iddia etmektedir. Evet, yapabilirler fakat ne derece etkili olurlar bilinmez. Bu yüzden doktorunuzu iyi seçmeli, sağlığınızı tecrübe sahibi cerrahlara emanet etmelisiniz.

İlginizi Çekebilir;

https://guzellikcarsisi.com/mide-kucultme-yollari/

https://guzellikcarsisi.com/en-etkili-selulit-kremi-babor-stop/

https://guzellikcarsisi.com/mide-kucultme-ameliyati/