Android – Jinekoid Vücut Tipleri | Güzellik Çarşısı

Android – Jinekoid Vücut Tipleri

Jinekoid ne demek?, Endomorf vücut tipi nedir?, Kadınsı vücut nedir?, Jinoid tip nedir? Detaylar yazımızda…

Anasayfa > Güzellik > Android – Jinekoid Vücut Tipleri
25 Mart 2022
581 okunma
Android – Jinekoid Vücut Tipleri

Kadınların vücut tipleri kendilerini özel ve değerli hissetmeleri açısından son derece önemlidir. Bireyler, estetik vücut hatlarına sahip olduklarında kendilerine olan güvenlerini de yeniden kazanabilirler. Bu noktada toplumda yaygın olarak android- jinekoid vücut tipleri görülür. Bireylere göre değişiklik gösteren modeller, estetik müdahaleler ile kolay bir şekilde değiştirilebilir. Bu noktada konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, bilinçli bir şekilde estetik işlem yaptırabilmek açısından faydalıdır. Kadınların vücut yapılarını iyi bir şekilde tanımaları ve ufak değişikler yapmaları, özgüvenlerini yeniden kazanmaları açısından da faydalı olacaktır.

Android – Jinekoid Vücut Tipleri

Daha Erkeksi Vücut Hatları Android

Belirtilen vücut tiplerinden en belirgin olanlarından bir tanesi Android olarak bilinir. Erkeksi vücut hatları olarak da tanımlanan Android görünümünde genel olarak kadınlar daha geniş omuzlara, büyük ellere ve bacaklara sahiptir.

  • Belirtilen vücut tipinde kadınların kalça kıvrımı yoktur. Bu durum bireylerin bir süre sonrasında ve özellikle ergenlik döneminde kendilerini kötü hissetmelerine neden olabilir.
  • Android- jinekoid vücut tipleri, daha çok hormon bozukluğu olan kişilerde görülür.
  • Küçük yaşlarda fark edilmesi ve ilaçlar ile tedavi edilmesi, kadınların sağlıkları açısından da son derece önemlidir.
  • Karın ve memelerin büyük olması, kadınların belirtilen vücut tipinde daha zor kilo vermelerine neden olabilir.

Android vücut tipinden kurtulabilmek adına beslenme düzenine dikkat etmek temel şartlardan bir tanesidir.


Jinekoid Vücutların Özellikleri

Jinekoid vücut tipinde ise genellikle kadınlar orantılı vücut hatlarına sahiptir. Hormonları düzenli çalışan, herhangi bir problemi olmayan bireylerde bu durum daha fazla görülür. Jinekoid görünümünde tek eksiklik memelerin küçük olması olarak gösterilebilir. Küçük göğüslü kadınlar ise vücutlarından sıkıldıklarında pratik bir estetik işlem ile daha büyük ve belirgin memelere sahip olabilirler. Üst bacakları daha kalın olan Jinekoid vücut tipine sahip kadınların yağ aldırma işlemi yaptırmaları mümkündür.

Tedavi süreci: Vücutlarının şekilleri konusunda bilgi sahibi olmayan kişilerin, herhangi bir işlem yaptırmadan önce uzman bir doktor kontrolünden geçmeleri gerekir. Profesyonel estetikçilerden yardım alan bireyler, vücut hatlarını daha iyi tanıma ve ufak değişiklikler ile kendilerini daha iyi hissetme avantajına sahiplerdir.

Android – Jinekoid Vücut Tipleri; Gerçekleştirilen Estetik Müdahaleler

Genellikle yukarıda belirtilen android- jinekoid vücut tipleri günümüzde pek çok kadında görülür. Bireyler bu noktada uzman bir estetisyen ile görüşerek acısız ve etkili işlemler yaptırabilirler. Bellerinin ya da bacaklarının kalınlığından şikayet eden kişiler, ya da küçük meme problemi yaşayan bireyler, operasyon geçirerek görünümlerini daha hoş bir hale getirebilirler.

  • Meme dolgusu ya da büyütme işlemi uygulanan kişiler, jinekoid vücut görünümlerinden uzaklaşabilirler.
  • Bellerini ya da bacaklarını incelten bireylerin kendilerine olan güvenleri gelir.
  • Acısız, ağrısız hatta iz olmadan gerçekleştirilen estetik işlemler ile kişilerin kendilerini memnun hissetmeleri mümkündür.
  • Yapılan estetik müdahalelerinin kalıcı olması için en az 15 gün süre ile dikkatli hareket etmek gerekir.

İlginizi Çekebilir; 

https://guzellikcarsisi.com/evde-vucut-bakimi-nasil-yapilir/

https://guzellikcarsisi.com/kate-upton-foto-galeri/

https://guzellikcarsisi.com/lazer-epilasyon-sikayetleri/

https://guzellikcarsisi.com/estetik-yaptiracaklarin-dikkat-etmesi-gerekenler/