Fatoş Kabasakal | Güzellik Çarşısı

Fatoş Kabasakal

Fatoş Kabasakal kac cocugu var?, Aylin Kabasakal Fatoş Kabasakal kardeş mi?, Fatoş Kabasakal manken mi?, Bez Bebek dizisindeki Simge kimdir? Detaylar yazımızda…

Anasayfa > Güzeller > Fatoş Kabasakal
05 Ocak 2015
1.604 okunma
Fatoş Kabasakal

Fatoş Kabasakal son yıllarda magazin ve sanat dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Erkan Kayhan ile olan evliliğinden iki çocuğa sahip sanatçı, 1982 Edirne doğumlu. Kariyerine Kral TV’de bir müzik programının sunucusu olarak başlayan oyuncu ilk kez İki Arada Aşk ile oyunculuk deneyimi yaşadı.

Televizyon sunucusu ve dizi oyuncusu olan sanatçı, sinemanın duayenlerinden Ayla Algan dan oyunculuk eğitimi aldı. 2005 yılında Misi dizisindeki Yosun karakteri ile sevenlerinin karşısına çıktı, 2006 yılında Sararan Sevdalar filminde Betül Ünal karakterini canlandırdı.

Ah Polis Olsam dizisinin Simge’si 2007 yılında Yıldızlar Savaşı isimli sit com’da Mehmet Ali Erbil ve Berna Laçin ile başrolü paylaştı ve Berçin Taygun karakterine can verdi.

Bez Bebek Dizisinin Simge’si

2007 ve 2010 yılları arasında yayınlanan Bez Bebek dizisindeki Simge karakteri ile çocukların sevgilisi haline gelen Fatoş Kabasakal, 2010 yılındaki Türk Malı dizisinde Natalia karakteri ile herkesin gönlüne taht kurdu.

2010 yılındaki Pando Gofretto reklamının ardından yayınlanan Kurşun Bilal dizisinde Azra Işık karakterine büründü. 2013 ve 2014 yıllarında Fox TV’deki Ayışığı dizisinde Başak karakterini canlandıran ünlü oyuncu sunuculuğunu üstlendiği programlar, Elifnağme, Heyecanlı, Afiyet Şeker Olsun, Bir Eğlence Gecesi, Ver Coşkuyu, Fatoş’la Akıllı Alışveriş ve Dedikodu.

Adı: Fatoş Kabasakal

Tam Adı: Fatma Kabasakal

Doğum Tarihi: 09.09.1982

Kilosu: 51 kg

Boyu: 1.70m

Nerede Doğdu: Edirne, Türkiye

Fatoş Kabasakal hakkında bilgi

Hayatı: Fatoş Kabasakal Türk dizi oyuncusu ve sunucusu olarak iş hayatına devam etmektedir. Ünlü sunucu sunuculuk mesleğine ilk adımı Kral TV’de bir programı sunmasıyla başlamıştır.

Fatoş Kabasakal boyu

Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alan ünlü sunucu bu eğitiminin ardından ilk oyunculuk deneyimini de İki Arada Aşk ile yaşamıştır.

Fatoş Kabasakal nereli

Fatoş Kabasakal 2005 yılında yayınlanan Misi dizisinde Yosun karakterini canlandırmıştır. 2006 yılında ünlü sunucu iki filmle karşımıza çıkmaktadır.


Fatoş Kabasakal kaç yaşında

Bunlarda biri Betül Ünal karakterini canlandırdığı Sararan Sevdalar filmi ve diğeri ise Ah Polis Olsam. Bu filmde Simge karakterini oynamıştır. 2007 yılında Yıldızlar Savaşı sit comun da Berna Lâçin ve Mehmet Ali Erbil ile birlikte rol almıştır.

Fatoş Kabasakal kilosu

Burada Berçin Taygun rolünü oynamıştır. Ünlü sunucu 2007 – 2010 yılları arasında Bez Bebek dizisinde Simge karakteri ile karşımıza çıkmıştır. 2010 yılında ünlü sunucu Türk Malı’nda Natalia rolünü üstlenmiştir.

Fatoş Kabasakal doğum tarihi

Aynı yıl Panda Gofretto reklamında oynayan güzel sunucu sempatik hareketleri ile ilgi toplamıştır. ATV kanalında 2011 yılında yayınlanan Kurşun Bilal dizisinde Azra Işık rolünü oynamıştır. Ünlü sunucu birçok kanalda program sunucuğu yapmıştır.

Fatoş Kabasakal kimdir

Bunlar arasında ATV kanalında Elifname, Kanal 1 Heyecanlı, Kanal 7’de Afiyet Şeker Olsun, Star TV ‘de Bir Eğlence Gecesi gibi programlarda sunuculuk yapmıştır. Güzel sunucu şu sıralar Tnt televizyon kanalında Dedikodu isimli bir magazin programını sunmaktadır.

İlginizi Çekebilir;

https://guzellikcarsisi.com/ruyada-erkek-bebek-gormek/

https://guzellikcarsisi.com/beren-saat/

https://guzellikcarsisi.com/merve-bolugur/

https://guzellikcarsisi.com/ruyada-bebek-emzirmek/

https://guzellikcarsisi.com/blake-lively/