Marisa Miller | Güzellik Çarşısı

Marisa Miller

Marisa Miller Kimdir?, Marisa Miller Evli Mi?, Marisa Miller Hangi Ülke Asıllı?, Marisa Miller Çocukları Var Mı? Hakkında Her Şey Yazımızda…

Anasayfa > Güzeller > Marisa Miller
07 Ocak 2015
1.461 okunma
Marisa Miller

Marisa Miller Amerika Birleşik Devletleri doğumlu süper modeldir. Güzel modelin asıl adı ise Marisa Lee Bertatta’dır. Voleybol ve sörfe ilgi duyan model, oyunculuğu ile de ün kazanmıştır.

İlk olarak 16 yaşında bir kafede iken keşfedilen güzel uzun süre İtalya’da modellik yaptı. 1997 yılında Perfect 10 dergisinin ilk sayısında yer almıştır. Hayatındaki en büyük dönüşümü ise 2001 yılında tanıştığı ünlü fotoğrafçı ile yaşadı.

Kısa sürede ünlü dergilerin içerisinde yer alarak bugünkü ününe ulaştı. Zamanla daha ünlü hale gelen model Victoria’s Secret melekleri arasına girerek Tommy Hilfiger ve benzeri markalarla beraber iş yapmıştır.

Marisa Miller’in Kariyeri

2004 yılında düzenlenmiş olan modellik yarışmasında jürilik yapan ünlü model Marisa Miller, Victoria’s Secret tarafından düzenlenen özel sütyen defilesinde 2009 yılında yer almıştır.

1500 karatlık 2300 elmastan oluşan 3 milyon Dolar değerinde giydiği sütyen ile oldukça dikkat çekmiştir. Yapılan anketlerde düzenli olarak ismine rastlanan güzel manken 2013 yılında R.I.P.D filmi ile sinema ekranlarına da güzelliğini yansıtmıştır.

Adı: Marisa Miller

Tam Adı: Marisa Lee Bertatta

Doğum Tarihi: 06.08.1978

Kilosu: 55 kg

Boyu: 1.73m

Nerede Doğdu: Santa Cruz, California, ABD

Marisa Miller resimleri

Hayatı: Sahne adıyla Marisa Miller Amerika birleşik devleti kökenli süper model ve oyuncudur. Güzel oyuncu gençlik yıllarında utangaç bir yapıya sahipti. O yıllarda ünlü manken voleybol ve sörf sporları ile ilgilendi.

Marisa Miller kimdir

Keşfedilmesi 16 yaşındayken San Fransisco’daki bir kafede olmuştur. Burada keşfedildikten sonra ünlü manken bir süre İtalya’da modellik yaptı. 1997 yılında Perfect 10 dergisinin ilk sayısında çıkma şansını elde etmiştir.

Marisa Miller hayatı

Ünlü fotoğrafçı Mario Testino ile 2001 yılında tanışması Marsa Miller için hayatında bir dönüm noktası olmuştur. Kısa bir zaman içinde ünlü manken Vogue ve Sports Illustrated Swimsuit Edition dergilerine pozlar verdi.


Marisa Miller foto

Ünlü iç çamaşırı firması Victoria’s Secret’in meleklerinden biri oldu. Tommy Hilfiger, J. Crew ve Nordstrom gibi ünlü markalar için çalıştı.

Marisa Miller görselleri

2004 yılında düzenlenen bir model yarışmasında jüri üyeliği yaptı. Ünlü manken 2009 yılında çok özel bir defilede yer almıştır. Bu defile ise Victoria’s Secret’ın özel üretimi olan bir sutyendir.

Marisa Miller doğum tarihi

Bu özel sutyen 2300 elmastan oluşan 1500 karatlık elmas ile süslenen 3 milyon $ değerindeydi. Ünlü erkek dergisi Maxim okuyucuları arasında yapılan ankette 100 kadın arasından 1. seçilmiştir.

Marisa Miller resim

Ünlü manken düzenlenen bu tür anketlerde her zaman düzenli olarak yer almaktadır.

Marisa Miller işi

Daha önceleri birkaç TV dizinde boy gösteren ünlü model 2013 yapımı olan R.I.P.D filmiyle sinemaya adım atmıştır. 2000 yılında evlendiği ve 2002’de ayrıldığı eşinin soyadını profesyonel kariyerinde sürdürmeye devam eden ünlü mankenin bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilir;

https://guzellikcarsisi.com/kate-upton/

https://guzellikcarsisi.com/kate-upton-foto-galeri/

https://guzellikcarsisi.com/beren-saat/

https://guzellikcarsisi.com/adriana-lima-foto-galeri/

https://guzellikcarsisi.com/kivircik-saclara-ozel-sampuanlar/