Jennifer Aniston | Güzellik Çarşısı

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston çocuğu olmuyor mu?, Jennifer Aniston çocugu var mı?, Jennifer Aniston estetikli mi?, Jennifer Aniston kime benziyor? Detaylar yazımızda…

Anasayfa > Güzeller > Jennifer Aniston
12 Ocak 2015
1.695 okunma
Jennifer Aniston

Los Angeles güzeli Jeniffet Joana Aniston, Kalifoniya’da doğmuş ve New York’da büyümüş. ABD’de birçok dizide adından söz ettiren oyuncu, aldığı ödüllerle de sinema ve dizi kariyerinde yükselişe geçmiştir. Mesleki olarak oyuncu, iş kadını, prodüktör ve yönetmen olarak disiplini ve çalışkan bir kadın olduğu bilinmektedir.

Jennifer Aniston Frends dizisinin yanı sıra film kariyerine 1990 yılında Camp Cucamonga, 1992 yılında Leprechaun, 1996 yılında Dream for ınsomniac ile devam etmiştir. Hayatım yalan 2011 ve bu nasıl aile filmleriyle birlikte 2019 yılında Murder Mystery filminde oynamıştır.

Jennifer Aniston Burcu Nedir?

11 Şubat doğumlu olan Jennifer Aniston, güçlü bir kova kadınıdır. Kova özelliklerinin detaycı, özgüvenli ve çalışkan kişiliğini almış, kariyerindeki başarısında da etkili olan kova burcunun özelliklerini taşıyan başarılı bir kadın oyuncu olmuştur. Emmy ve altın küre ödülleriyle ABD’nin en tanınan ünlü kadınlarında ilk 10 sıradadır. En son eşi Justin Theroux burcu Aslandır. Eski eşi Brad Pitt’in burcunun da yay olduğu biliniyor.

Adı: Jennifer Aniston

Tam adı: Jennifer Linn Anastassakis

Doğum tarihi: 11.02.1969

Kilosu: 52kg

Boyu: 1.64m

Nerede doğdu: Shermen, Oaks, California, ABD

Hayatı: Jennifer Aniston İskoç bir anne ve yunanlı bir babadan dünyaya gelmiştir. Kendisinden başka 2 kardeşi bulunmaktadır. Sanatçı, California şehrinde doğmasına rağmen New York’ta büyümüştür. Ünlü oyuncu daha 9 yaşındayken anne ve babası boşanmıştır. New York’ta 1981 yılında bir tiyatro okulundan mezun olan Jennifer, sinema hayatına 1980’li yıllarda küçük roller alarak adım atmıştır. Sanatçının tanınmasına neden olan ve ona ün kazandıran dizi “Friends” olmuştur.

Jennifer Aniston Friends dizisindeki Rachel Green rolü ile bir Emmy ve Altın Küre kazanmıştır. Hem dizi hem de dizisinin çekimleri 10 yıl gibi uzun bir zaman almıştır. Ünlü yıldız, bu dizi ile adeta bir fenomen olmuştur. Ünlü aktör Brad Pitt ile beş yıl evli kalan sanatçının evliliği 2005 yılında ayrılık ile sonuçlanmıştır. 2010 yılında yapılan bir araştırmaya göre sanatçı dünyanın en güçlü 8. ünlüsü seçilmiştir. Sanatçının babasında kendisi gibi sinema oyuncusudur. Ünlü oyuncu sinema kariyerine başladığı zamanlarda birçok işte çalışmıştır. 1989 yılında Los Angeles’ten California’ya taşınmıştır. Güzel oyuncu, işinin dışında Meksika’da bulunan bir öksüzler evini işletmektedir. Bu ev için yardım toplamak amacıyla birçok şov ve televizyon reklamlarında boy gösteren ünlü sanatçı Forbes Dergisi’nin 2007 yılında düzenlediği “Dünyanın En Zengin Ünlüleri” listesinde hatırı sayılır servetiyle 10. sırada yer almıştır.


Jennifer Aniston kaç doğumlu?
Hepimiz onu Brad Pitt ile yaşadığı tutkulu ve sallantılı aşk ile tanısak da o aslında oyunculuk kariyeri ile tanınmayı daha çok hak eden bir kadın diyebiliriz. Evet, Jennifer Aniston’dan bahsediyoruz, kendisi 11 Şubat 1969 yılında Los Angeles’ta hayata gözlerini açmış başarılı bir aktristir. 80’li yıllarda küçük roller ile sinema kariyerine başlasa da bir yıldız olarak tanınması biraz daha ilerleyen yıllara rastlamaktadır.
Jennifer Aniston nerede doğdu?
Güzelliği ve yeteneği ile bir dönemin gençlerini kendisine hayran bırakan, hala daha birçok dizi ve filmde yer almayı sürdüren bu başarılı oyuncu, yani Jennifer Aniston Los Angeles doğumludur. Aniston 11 Şubat 1969 yılında Amerika’nın Kaliforniya eyaletindeki Los Angeles dünyaya gelmiş ve 80 li yıllarda da oyunculuk kariyerine yavaş yavaş adım atmaya başlamıştır.
Jennifer Aniston Friends de kaç yaşında?
Bilindiği üzere Jennifer Aniston’un en çok tanındığı ve bu vesile ile de akıllarda en iyi kaldığı rolü Friends dizisinde oynadığı Rachel Green rolüdür. Oldukça sevilen bir karakteri canlandıran Jennifer Aniston, 10 yıl boyunca devam eden ve adeta bir efsaneye dönüşen bu diziye başladığı zaman 25 yaşındaydı. 35 aşına geldiğinde ise dizi artık son sezonunu tamamlamış bulunmaktaydı.
Jennifer Aniston hiç evlendi mi?
Hepimiz Jennifer Aniston’u daha çok Brad Pitt ile yaşadığı o fırtınalı aşk ile tanıdık. Zaten bu aş kısa süre içerisinde de evliliğe dönüştü ve 5 yıllık bir süreç içerisinde evli kaldılar. Daha sonra Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin yakınlaşması, güya bitmekte olan Aniston ve Pitt aşkını tamamen sonlandırdı ve çift 2005 yılında boşandı. Bunun arkasından Aniston 2015 yılında Justin Theroux ile evlendi fakat bu evliliğin akıbeti de 2 yıl sonra boşanma ile neticlendi.
Rachel Green kaç yaşında?
Bilindiği üzere Rachel Green karakteri, başarılı oyuncu Jennifer Aniston tarafından canlandırılan kurgusal bir karakterdir. Friends dizi içerisinde yer alan ve seyircilerin oldukça sevdiği Rachel Green karakteri ile tanışmamız 1994 yılına dayanmaktadır. Bu rolü canlandıran başarılı oyuncu Jennifer Aniston ise şu an 52 yaşındadır.
Jennifer Aniston ne zaman boşandı?
Jennifer Aniston güzelliği ve yeteneği ile magazin dünyasının dilinden düşmeyen başarılı bir kadın oyuncudur. Aniston bir dönem gündeme Brad Pitt ile yaşadığı aşk ve evlilik ile gelmiş; daha sonra çift 2005 yılında boşanmışlardı. Sonrasında Aniston kendisi gibi oyuncu olan meslektaşı Justin Theroux ile evlenmiş ve 2 yıl sonra yani 2017 yılında bu evlilik de boşanma ile sonuçlanmıştır.

İlginizi Çekebilir;

https://guzellikcarsisi.com/jennifer-aniston-foto-galeri/

https://guzellikcarsisi.com/balik-burcu-diyeti/

https://guzellikcarsisi.com/blake-lively/

https://guzellikcarsisi.com/terazi-burcu-diyeti/

https://guzellikcarsisi.com/burclar-ve-korkulari-neler/