Aile ile İzlenebilecek Harika Film Önerileri | Güzellik Çarşısı

Aile ile İzlenebilecek Harika Film Önerileri

Ailece hangi film izlenir?, Netflix ailecek ne izlenir?, Esaretin Bedeli aile ile izlenir mi?, Evde hangi film izlenir? Detaylar yazımızda…

Anasayfa > Genel > Aile ile İzlenebilecek Harika Film Önerileri
26 Aralık 2019
816 okunma
Aile ile İzlenebilecek Harika Film Önerileri

Son zamanlarda özellikle çocuklu ailelerin en fazla yakındığı konu, çocukları ve aileleri ile film izleyememeleri ve aile ile izlenebilecek filmlerin yapılmamasıdır. Bu aslında kısmen yanlıştır çünkü internette, her kesime uygun filmler rahatlıkla bulunmaktadır ve herkes istediğini seçip izlemekte özgürdür. İşte buna rağmen aradıkları filmi bir türlü bulamayan ailelerinin imdadına yetişecek muhteşem film önerilerinden oluşan 6 maddelik liste;

1-Coco

Müziğe fazlasıyla doyacaksınız!

IMDb’nin top 250 listesinde 7.3 puanı ile 75. sırada kendisine yer bulmuş bu iç ısıtan film, kesinlikle aile ile izlenebilecek filmlerin en başında gelmeyi hak ediyor. 7 den 70 e herkesin bayıldığı adeta zamansız olan bu animasyon, müzik aşkıyla yanıp tutuşan ve bazı nedenlerden dolayı müzikten nefret eden bir aileye sahip olan Miguel’in, hayranı olduğu müzisyen Ernesto de la Cruz’un mezarına giderek gitarı çalmaya kalkması ile olaylar başlamaktadır. Birden kendini çok farklı bir dünyada bulan Miguel’in başına oldukça enteresan olaylar gelmektedir. İçerisinde birçok hayat dersi bulunduran bu animasyonu herkes izlemesi gerek.

2-Charlie’nin Çikolata Fabrikası

Çikolata sevenler buraya!

Bu film birçok kişi tarafından defalarca izlendi fakat hala izlemeyenler varsa, izlenecek filmler listesine bu filmi hemen eklesinler! Fakir bir ailenin tek çocuğu olan Charlie’nin, dünyaca ünlü, çikolata fabrikasına sahip WillyWonka ile tanışmayı çok istemesi ve tam da bu sırada önüne gelen fırsatı ve beraberinde gelişen heyecan dolu maceraları konu alan bu film, JohnnyDepp’in harika oyunculuğu ile resmen izleyenleri filme hayran bırakmaktadır!

3-Robinson Ailesi

Büyükler de kesinlikle bayılacak!

Özellikle çocukların izlemekten büyük keyif alacağı bu animasyon, yıllar önce yetimhane kapısına bırakılmış olan bir çocuğun, okulunda yapılacak bilim yarışması için bir alet icat etmesini konu almaktadır. Bu alet, takıldığına, görmek istenilen bir anının ekrana gelmesini sağlamaktadır fakat alet bir türlü çalışmamaktadır. Bu sırada WilburRobinson ile tanışan bu çocuk, gelecekten gelen bu adamdan yardım alacaktır ve Robinson, çocuğa zamanında yetimhaneye bırakan annesini göstereceğine söz vermiştir.


4-Karate Kid

Özellikle oyuncuların birbiri ile uyumlarını büyük bir zevkle izleyeceksiniz…

JackieChan’in başrolde oynadığı bu film, 12 yaşında ailesinin işi nedeniyle Çin’e taşınmak zorunda kalan DreParker’ı anlatmaktadır. Okula alışmakta her anlamda zorlandığı sırada emekli olan Kung Fu ustası Mr. Han’la tanışan ve kendisine Kung Fu öğretmesini isteyen DreParker’ın hayatı bundan sonra fazlasıyla değişmektedir. İzleyenleri resmen ekrana kilitleyen bu filme hayran olmamak mümkün değil!

5-Malefiz

En güncel film önerisi!

Şimdilerde ikincisi vizyonda olan, Angelina Jolie’nin başrolde oynadığı bu film, aslında büyükler tarafından çok daha fazla beğenilmiştir ama özellikle 1. si kesinlikle aile ile izlenebilecek filmlerin başında geliyor! Bu muhteşem film, Uyuyan Güzel adlı meşhur hikayede yer alan, prensesi lanetleyen cadıyı ve nasıl bu hale geldiğini anlatmaktadır. Bütün perilerden daha güçlü ve daha güzel olan Malefiz’in aşkını ve sonrasında gelişen intikam duygusunu konu alan bu film, izleyenleri adeta büyülemeye yemin etmiş gibi!

6-Büyükler

Devam filmini de mutlaka izlemeyi unutmayın!

Adam Sandler, Kevin James gibi sevilen oyuncuların başrolünde bulunduğu bu film, küçükken çok yakın olan arkadaş grubunun bir nedenden dolayı bir araya gelip, aileleriyle birlikte tatil yapmalarını ve bu sırada başlarından geçen komik olayları konu almaktadır. Tam cumartesi akşamı izlenmelik olan bu film, kesinlikle en keyifli filmlerin arasında yer almayı hak ediyor!

İlginizi Çekebilir;

https://guzellikcarsisi.com/ekim-icin-film-onerileri-neler/
https://guzellikcarsisi.com/kuru-ciltler-icin-hizli-maske-onerileri/
https://guzellikcarsisi.com/alisilmisin-disinda-muhtesem-film-onerileri-neler/
https://guzellikcarsisi.com/calisanlar-icin-diyet/
https://guzellikcarsisi.com/cadilar-bayraminda-cocuklari-izleyebilecegi-muthis-filmler/